X

Blog Details

دفتر سینمایی

بهروز نشان در جشنواره پاناما داوری می کند – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: تهیه کننده فیلم بلند «کیارستمی و عصای گمشده» داور هشتمین جشنواره فیلم «ACAMPADOC» پاناما شد.

به گزارش سینماپرس، بهروز نشان تهیه کننده فیلم «کیارستمی و عصای گمشده» برای داوری در بخش مستند جشنواره «ACAMPADOC» از سوی کشور پاناما دعوت شده است.

این تهیه کننده فیلم های مستقل که به تازگی تهیه کنندگی «فیلم کیارستمی و عصای گمشده» را تجربه کرده است، پیش از این داور جشنواره بین المللی فیلم «ریور» در ایتالیا بوده و قرار است علاوه بر داوری آثار مستند در جشنواره فیلم پاناما، یک کارگاه آموزشی برنامه ریزی ساخت فیلم نیز در این رویداد سینمایی برپا کند.

جشنواره فیلم «ACAMPADOC» تنها جشنواره در امریکای مرکزی است که در جهت ارتقای سینمای مستند فعالیت می کند. این جشنواره هشتیمن دوره فعالیت خود را در سه بخش نمایش فیلم، آموزش و پروش و صنایع برای فیلمسازان نوجوان در گروه سنی ۸ تا ۱۷ سال از تاریخ ۱۷ تا ۲۶ مرداد برگزار می کند.

مشاهده خبر از سایت منبع

اشتراک گذاری

Leave Your Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا...