X

Blog Details

دفتر سینمایی

دستمزد یک روز عوامل «نون. خ۲» به سیل زدگان رسید – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: سازندگان فصل دوم سریال «نون. خ» از هموطنان سیل زده در استان سیستان و بلوچستان حمایت می کنند.

به گزارش سینماپرس، تهیه کننده، کارگردان، بازیگران و عوامل فصل دوم مجموعه تلویزیونی «نون. خ» یک روز از دستمزد خود را به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اهدا کردند.

تصویربرداری فصل دوم مجموعه «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی مهدی فرجی همچنان در تهران ادامه دارد و تاکنون حدود ۳۵ درصد سریال ضبط شده است و همزمان تدوین و صداگذاری سریال در حال انجام است این مجموعه تلویزیونی قرار است ماه رمضان سال ۹۹ روی آنتن شبکه یک سیما برود.

سعید آقاخانی، حمیدرضا آذرنگ، شقایق دهقان، سیروس میمنت، پاشا جمالی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، میرطاهر مظلومی و مجید یاسر از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

مشاهده خبر از سایت منبع

اشتراک گذاری

Leave Your Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا...