X

Blog Details

دفتر سینمایی

مجری نترس تلویزیون به کرونا مبتلا شد – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: مدیر روابط عمومی صداوسیما خبر داده که میرسیدی واقعا به این بیماری مبتلا شده است و در قرنطینه به سر می‌برد.

به گزارش سینماپرس، مدیر روابط عمومی صداوسیما از ابتلای دکتر میرسیدی مجری و کارشناس بخش‌های خبری صداوسیما به کرونا خبر داد:

این در حالی است که در روزهای ابتدایی شیوع کرونا در ایران در یکی از بخش‌های خبری صداوسیما عاطفه میرسیدی از مجریان و خبرنگان این سازمان در ویدیویی که بعدها جنجال زیادی به پا کرد مدعی شد که کرونا ترس ندارد و او خودش علائم این بیماری را همین چند روز پیش داشته و به سرعت درمان شده است.

ماجرایی که با انتقادات فراوانی روبه‌رو شد و بسیاری این ساده‌انگاری را در جهت معکوس کنترل بیماری کرونا می‌پنداشتند. حالا مدیر روابط عمومی صداوسیما خبر داده که میرسیدی واقعا به این بیماری مبتلا شده است و در قرنطینه به سر می‌برد.

بیماری‌ای که نشان می‌دهد بسیار جدی‌تر از آن است که بتوان به شوخی‌اش گرفت.

مشاهده خبر از سایت منبع

اشتراک گذاری

Leave Your Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا...