X

جزئیات وبلاگ

دفتر سینمایی

همواره گفته‌ایم صداوسیما خانه هنرمندان است/ عشق کوفی موفق در به تصویر کشیدن روایتی عاشورایی

پیمان جبلی در آیین تجلیل از هنرمندان مجموعه نمایشی عشق کوفی، تولید اثرنمایشی درباره رویداد‌ها و شخصیت‌های بزرگی، چون واقعه کربلا و حضرت سیدالشهدا (ع) را کار دشواری دانست که معمولاً کمتر کسی به سراغش می‌رود، چرا که ممکن است حق مطلب به خوبی ادا نشود، سازنده مورد نقد قرار بگیرد و یا به‌دلیل هزینه‌های سنگین، اصلاً کار تاریخی شروع نشود و یا در میانه راه دچار مشکل شود. 

او همچنین گفت: همین امر باعث شده که به نظر برسد رسانه ملی، سینما و دیگر نهاد‌ها در این زمینه کم‌کار هستند.

رئیس رسانه ملی افزود: اینکه بعد از گذشت چندین سال از ساخت سریال مختارنامه، یک اثر نمایشی دیگر درباره واقعه عاشورا ساخته شد، شجاعت، انگیزه بالا و حسی قوی می‌خواهد.

رئیس رسانه ملی پرداختن به موضوعات تاریخی و کار کردن برای اهل بیت (ع) و انتقال مفاهیم دینی را به نسل بعد، امری ضروری دانست و ضمن تبریک به نویسندگان جوان و خوش‌قریحه سریال عشق کوفی اظهار کرد: شما بهترین روش و الگو را برای نزدیک‌شدن به رویدادی، چون عاشورا انتخاب کردید؛ به این معنا که از کنار آن عبور کردید، سایه عاشورا روی کار افتاده است و ما خود واقعه را به طور مستقیم نمی‌بینیم؛ اما حس و حال کربلا و عاشورا را درک می‌کنیم.

وی به سختی‌های رعایت ریزه‌کاری‌های محتوایی در ساخت سریال‌هایی درباره شخصیت‌ها و قهرمانان نیز اشاره کرد و گفت که با همه این‌ها، مخاطب کار را دید و پسندید. لازم است ازسازمان اوج نیز برای شجاعت و شهامتش در ساخت این کار قدردانی کنم.

وی ادامه داد: علی‌رغم برخی عقاید مبنی بر تغییر ذائقه مردم و عدم تمایل به سمت آثار ملی و دینی، حاصل تجربه زیسته دوساله اخیر این است که اتفاقاً اگر ما روی موضوعات مرتبط با هویتمان کار کنیم که کربلا، شهدای دفاع مقدس و انقلاب جزو آن‌هاست، بیشترین مخاطب را خواهیم داشت که «موقعیت مهدی»، «عاشورا» و «حسینیه معلی» از مصادیق اخیر آن است.

وی با بیان اینکه اگر هوشمندانه، هنرمندانه و با دقت به سراغ این موضوعات برویم، بیشترین و بهترین مخاطب را خواهند داشت، گفت: سریال عشق کوفی نیز توانست ذائقه جدیدی را در این حیطه شکل دهد.

رئیس رسانه ملی همچنین در پاسخ به اظهارات بازیگر سریال عشق کوفی مبنی بر ضرورت باز بودن در‌های سازمان به روی هنرمندان گفت که در سازمان به روی همه هنرمندان باز است؛ این ادعا نیست، بلکه آن را اثبات کردیم. خیلی‌ها تصور می‌کردند که ما دور سازمان سیم خاردار کشیده‌ایم؛ درحالی که اکنون آمده‌اند و مشغول مذاکره با سیمافیلم هستند.

جبلی ادامه داد: اتفاقاً برخی هنرمندان به‌اشتباه، خودشان حضورشان را در رسانه ملی کمرنگ کرده‌اند. هیچ کس از آن‌ها نخواسته است که بروند، بلکه برعکس ما خواستیم که بمانند طرح بدهند، بازی کنند و اجرا کنند. بااین حال ما به دیدگاهشان احترام می‌گذاریم و معتقدیم صداوسیما خانه هنرمندانی است که می‌خواهند به هویت و تاریخ این ملت خدمت کنند. مسئولان خدمتگزار تولید و محتوا هستند و شما هنرمندان و برنامه‌سازان صاحبان اصلی سازمان هستید.

مشاهده خبر از سایت منبع

اشتراک گذاری

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *